Logo

Brødkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skiver hvedebrød (ca. 100 g)
1 dl fløde
2 æg
rosiner
lidt kardemomme
smør til bagning

Hvedebrødet rives, røres op med fløde, æggeblommer, rosiner og kardemomme. Hviderne piskes og vendes i. Kommes på panden med rigeligt smør. Sættes over svag ild. Spises med sukker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her