Logo

Brødkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 skiver hvedebrød (ca. 100 g)
1 dl fløde
2 æg
rosiner
lidt kardemomme
smør til bagning

Hvedebrødet rives, røres op med fløde, æggeblommer, rosiner og kardemomme. Hviderne piskes og vendes i. Kommes på panden med rigeligt smør. Sættes over svag ild. Spises med sukker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandeltærte med kirsebær cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChilibrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mosters chokoladecreme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os