Logo

Bradepandekage med pære

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bradepandekage med pære


Dej:  
200 g smør  
225 g sukker  
3 æg  
375 g afdryppede pærer fra dåse  
1 tsk vaniljesukker  
225 g hvedemel  
1 ½ tsk bagepulver 


Drys: Flormelis 
*

 
Rør smør og sukker godt og rør æggene i et ad gangen.
Skær pærerne i små stykker og rør det forsigtigt i dejen sammen med
vaniljesukkeret.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det forsigtigt i.
Bred dejen ud i en bradepande, ca. 35x22 cm., og bag den på næstnederste rille ved 190ºC i 20-25 minutter.
Sigt et tyndt lag flormelis over, når kagen tages ud af ovnen.
Skær den i passende stykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her