Logo

Brombærkage med kokostop

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
175 g margarine
175 g sukker
4 æggeblommer
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 ½ dl mælk

Fyld:
brombærbærsyltetøj

Kokos marengs:
4 æggehvide
175 g sukker
150 g kokosmel

Rør fedtstof og sukker godt sammen.
Del æggene og rør blommerne i en ad gangen.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det forsigtigt i skiftevis med med mælk.
Kom dejen i en velsmurt bradepande.
Forbag kagen ca. 15 minutter ved 175°C.
Bred brombærmarmeladen ud over den forbagte kage.
Pisk æggehvidederne meget stive og pisk ca. ⅓ af sukkeret i.
Vend forsigtigt resten af sukkeret og kokosmel i.
Fordel kokosmarengsen ud over kagen og stil den atter i ovnen ved 175°C ca. 25 minutter, indtil overfladen er gylden.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her