Logo

Brownies - The Best Ever

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g smør
150 g mørk chokolade i små stykker
4 æg
3 dl sukker
2 1/2 dl hvedemel
3 spsk kakao
200 g hakkede valnødder     
 
Smelt smørret med chokoladen i en gryde og lad den køle af.
Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps.
Bland hvedemel, kakao og valnødder og vend det i æggesnapsen.
Hæld dejen i en smurt firkantet form (20x30cm) og bag midt i ovnen, ca 35 min ved 175ºC.
Lad det køle af og skær i firkanter.


Tips: du kan skiftet valnødderne ud med chokoladechips.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.172 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Cola kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kærnemælkshorn uden gærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærpandekagerPandekager smager dejligt, og blåbær kan næsten kun gøre padekagerne bedre. Her er...
• Abrikostærte 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
370908-07-2015 20:36:36 Jill
👍

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os