Logo

Brun Engelsk Søsterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekage

250 g margarine
200 g melis
2 æg
500 g hvedemel
3 dl mælk
1 brev bagepulver
Rosiner (hvis man er til den slags!)

1. Margarinen røres godt sammen med de 200 g melis.
2. æggene piskes sammen og tilsættes.
3. Melet blandes og kommes i skiftevis med mælken.
4. Rosiner tilsættes evt.
5. Bages ca. 1 1/4 time ved 185ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.741 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Luksus boller 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærtærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengstærte med kastaniefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrokantisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!