Logo

Brune kager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca 200 stk)
250 g margarine
200 g sukker
200 g sirup
2 tsk potaske
1 spsk vand
2 tsk kanel
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær
500 g hvede hvedemel

Margarine, sukker og sirup varmes i en gryde.
Potasken opløses i vandet og tilsættes.
Massen afkøles til den er lunken.

De øvrige ingredienser røres i og dejen æltes godt sammen.
Trilles i ca. 5 cm. Tykke stænger.
Stilles køligt mindst et par timer eller til næste dag.

Skæres i tynde skiver.

Bagetid 6 min. Ved 175ºC.
Tips:Dejrullerne kan gemmes flere uger i køleskabet.

De bør tempereres nogle timer i køkkentemperatur inden de skæres i skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.464 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med yoghurtfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fuldkornsbrød med rug1 brød. Tilberedningstid: ca. 20 min. Trække- og hævetid: 3½ time. Bagetid: 1 time....
• Scones trekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberskum med hvid chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os