Logo

Brunsvier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g hvedemel
30 g melis
30 g margarine
30 g gær
½ tsk salt
½ tsk kardemomme
2 dl lunken mælk

Remomce:
100 g margarine
100 g mørkt mørk farin
1 spsk mørk sirup
korender

Dejen æltes og sættes til hævning i 20 min., hvorefter den formes til en kugle, som hviler et par min.
Derefter rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande.
Ælt margarinen blød og tilsæt mørkt mørk farin samt mørk sirup og det hele røres godt sammen.
Remoncen stryges på og drysses med korender, og til sidst drysses lidt mere mørkt mørk farin ud over hele kagen.
Sættes til efterhævning i 15-20 min. på et lunt sted og bages i ca. 12 min. ved 190°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.093 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her