Logo

Brunsviger 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kage

50 g smør eller margarine
2 dl mælk
35 g gær
1/2 tsk groft salt
2 spsk sukker
ca. 275 g hvedemel (4 1/2 dl)

Fyld:
100 g smør
100 g farin (1 1/2 dl)
2 spsk sirup
50 g korender

Smelt fedtstoffet, tilsæt mælken og lad det blive håndvarmt.

Smuldr gæren i et bagefad og rør den ud i den lune væske.

Tilsæt salt og sukker.

Bland melet i lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens.

Den skal være let og smidig. Ælt dejen godt.

Stil den tildækket til hævning 30 min.

Rul dejen ud og læg den i en smurt bradepande(ca. 20x30 cm) eller en bradepande beklædt med bagepapir.

Bland smør, farin og sirup og kog det let sammen.

Kom blandingen over dejen og drys med korender.

Lad dejen efterhæve 15 min.

Bag brunsviger ca 15 min. ved 200ºC.

Skær kagen i firkanter. 

Fryse-egnet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.076 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nemt brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cornflakes småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem dessertis med sherry og makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os