Logo

Butterdej - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel (4 dl)

1 1/2 dl koldt vand

250 g smør

 

Rør hvedemel og vand sammen til en smidig dej.

Lad dejen hvile koldt 15-20 minutter.

Rul den ud til en 1 cm tyk firkant.

Skær smørret, som hverken må være for hårdt eller blødt, i tynde flager og dæk halvdelen af dejen med den.

Bøj den anden halvdel af dejen over, sørg for at kanterne ligger lige over for hinanden.

Rul den dobbelte dej til en aflang plade.

Fold den i tre lag og lad den hvile et kvarter.

Gentag dette tre gange i alt.

Rul dejen ud til 1 cm tykkelse

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.283 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jule-KanelsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ve-kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærlagkage med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isdessert med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!