Logo

Butterdej - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g hvedemel (4 dl)

1 1/2 dl koldt vand

250 g smør

 

Rør hvedemel og vand sammen til en smidig dej.

Lad dejen hvile koldt 15-20 minutter.

Rul den ud til en 1 cm tyk firkant.

Skær smørret, som hverken må være for hårdt eller blødt, i tynde flager og dæk halvdelen af dejen med den.

Bøj den anden halvdel af dejen over, sørg for at kanterne ligger lige over for hinanden.

Rul den dobbelte dej til en aflang plade.

Fold den i tre lag og lad den hvile et kvarter.

Gentag dette tre gange i alt.

Rul dejen ud til 1 cm tykkelse

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbleringe - Frittelle di meleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokossnitterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinkage med svesker og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med abrikosmarmelade, bagteLækker dessert med æbler, havregryn og abrikosmarmelade, gerne uden sukker. Da desserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os