Logo

Butterdejsbund med sveske og flødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rå butterdej, kan købes hos bageren eller fra dybfrost

Rul dejene ud på ca. 3 mm og lav bunden efter eget ønske rund eller firkantet.
Lav to bunde.
Bages ved 220°C ca. 15-18 minut­ter
Der kommes en god sveskemarmelade på bunden, derefter flødeskum og så låget, som sigtes med flormelis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med nøddemarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddechokoladekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• DagplejekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!