250 g  hvedemel
2 tsk  bagepulver
½ tsk  kanel
½ tsk  salt
50 g  grofthakkede valnøddekerner
100 g  smør
175 g  sukker
2 æg
½ dl  mælk
1 stor tæble
1 dl  rosiner
 
Glasur & pynt: 
½ æggehvide
 flormelis
 røde og grønne cocktailbær
Sigt hvedemel, bagepulver og kanel sammen og bland de hakkede nøddekerner i.
Rør smør og sukker hvidt og luftigt og rør æggene i et ad gangen.
Rør melblandingen i skiftevis med mælken.
Vend terninger af skrællet æble og rosiner i dejen og fyld den i en velsmurt og raspdrys set kageform.
Bag kagen ved 170º i ca. 1 time og prøv med en strikkepind om den er gennembagt i midten.
Bred glasur af æggehvide og flormelis på den afkølede kage og pynt med cocktailbær.