Logo

Cantuccini

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mandler
2 tsk bagepulver
300 g sukker
4 æg
1 tsk salt
3 tsk kanel
1 tsk kardemomme
2 dl rosiner
500 g hvedemel
Æg til pensling

Hak mandlerne groft
Bland hvedemel, bagepulver og krydderier, men hold 2 dl hvedemel tilbage, som
tilsættes efterhånden
Bland resten af ingredienserne i og ælt dejen sammen
Når dejen kan æltes, uden at hænge i fingrene, deles dejen i 4 lige store dele, der rulles til lange tykke pølser (ca. 3 cm i diameter).
Lægges på bagepapir på bagepladen
Pensles med sammenpisket æg og bages midt i ovnen ved 175°C i ca. 20
minutter.
Når de er lidt afkølede skæres de i tynde (ca. 1/2 cm tykke), skrå skiver og lægges tæt ned på pladen
Lad kagerne tørre midt i ovnen ved 150°C i 20-30 minutter, til de er helt tørre og mandlerne er gennemristede

Tips: Rørsukker eller brun farin kan anvendes i stedet for almindelig
sukker, kagerne bliver knap så søde og smager om muligt endnu bedre.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.556 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FestbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RismelsplesknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugttærte med danske frugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessertkurve med citronmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os