Logo

Choko-appelsin tærte med kokos og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
1 æg
50 g sukker
125 g smør
200 g hvedemel
 
Fyld:
Appelsin marmelade
100 g smør
100 g sukker
2 æg
125 g kokosmel
200 g hakkede mandler
3 spk. kakao
 
Lav en tærtedej af hvedemel, margarine, æg og sukker. Ælt dejen hurtigt
sammen.
Rul dejen ud og læg den i en mellem str. tærteform og fordel
appelsinmarmeladen over dejen.
Stil tærten køligt 1 time.
Rør smør, sukker og æg godt sammen.
Bland kokosmel, mandler og kakao i.
Fordel dejen over appelsinmarmeladen.
Bag tærten en 1/2 time ved 200ºC.
Tips: Kan også serveres med is til. Er fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Havreboller med squashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stor smørkage - gærdejsversionEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grove pandekager med æbleLækre pandekager med fyld af æbler er gode som efterårs- eller vinterdessert og ... Spis...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os