Logo

Chokolade banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g margarine
4 æg
4 dl sukker
2 dl vand
5 dl hvedemel
3 dl kakao pulver
3 tsk bagepulver
4 stk modne bananer
 
Smelt margarinen og afkøl.
Pisk æg og sukker sammen luftigt (skal skumme op - hellere for længe end for lidt.)
Tilsæt vand, margarine, hvedemel og kakao samt bagepulver.
Bland det sammen til en masse og hæld det halve i en bageform 30x20 cm og læg banan skiver ovenpå dejen.
Hæld til sidst den sidste halvdel af dejen oven på bananerne.
Bages ved 175-200ºC i ca. 1 time i ovnen.
 
Tips: Chokolade banankagen kan pyntes med glasur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her