Logo

Chokolade banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g margarine
4 æg
4 dl sukker
2 dl vand
5 dl hvedemel
3 dl kakao pulver
3 tsk bagepulver
4 stk modne bananer
 
Smelt margarinen og afkøl.
Pisk æg og sukker sammen luftigt (skal skumme op - hellere for længe end for lidt.)
Tilsæt vand, margarine, hvedemel og kakao samt bagepulver.
Bland det sammen til en masse og hæld det halve i en bageform 30x20 cm og læg banan skiver ovenpå dejen.
Hæld til sidst den sidste halvdel af dejen oven på bananerne.
Bages ved 175-200ºC i ca. 1 time i ovnen.
 
Tips: Chokolade banankagen kan pyntes med glasur.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?