Logo

Chokolade cookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
40 g blødt smør
50 g sukker
25 g brun farin
1 æg (lille)
75 g hvedemel
1/2 tsk vaniljesukker
1/4 tsk natron
1/4 tsk salt
50-70 g grofthakket mørk chokolade
 
Pisk sukker og smør til det er gult og klistret. Pisk derefter farin og æg
i. Sigt vaniljesukker, hvedemel, natron, og salt i smørblandingen og rør det i af
ikke for mange omgange.
Tænd ovnen på 200ºC.
Vend chokoladen i.
Brug 2 teskeer til at sætte dejen i klatter på en bageplade beklædt
med bagepapir.
Det gør ikke noget, hvis de bliver meget ujævne, de retter sig ud under
bagningen.
Tryk dem evt. lidt flade.
Bag lækkerierne i en 200ºC forvarmet ovn i ca. 10 min.
Kagerne er færdige, alt efter hvor sprøde man kan lide dem, når de er
rimelig bløde i midten, men let gyldne i kanten.
 
Bagetiden afhænger af kagernes størrelse. Ved 18 stk kager skal de
have 12 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage 9En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Norske klejnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Crepes med appelsin En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrødpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os