Logo

Chokolade cookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g blødt smør
50 g sukker
25 g brun farin
1 æg (lille)
75 g hvedemel
½ tsk vaniljesukker
¼ tsk natron
¼ tsk salt
50-70 g grofthakket mørk chokolade
 
Pisk sukker og smør til det er gult og klistret. Pisk derefter farin og æg
i. Sigt vaniljesukker, hvedemel, natron, og salt i smørblandingen og rør det i af
ikke for mange omgange.
Tænd ovnen på 200ºC.
Vend chokoladen i.
Brug 2 teskeer til at sætte dejen i klatter på en bageplade beklædt
med bagepapir.
Det gør ikke noget, hvis de bliver meget ujævne, de retter sig ud under
bagningen.
Tryk dem evt. lidt flade.
Bag lækkerierne i en 200ºC forvarmet ovn i ca. 10 min.
Kagerne er færdige, alt efter hvor sprøde man kan lide dem, når de er
rimelig bløde i midten, men let gyldne i kanten.
 
Bagetiden afhænger af kagernes størrelse. Ved 18 stk kager skal de
have 12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du en airfryer?




Effektiv reklame - klik her