Logo

Chokolade-marcipankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kage

1 kg konfektmasse
10 pr. p æg (? red.)
5 spsk smør
4 spsk kakao
250 g kogechokolade
50 g hakkede mandler
kandiserede violer

1. Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.
2. Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200ºC.
3. Afkøl kagen. Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen. Pynt med kandiserede violer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rugbrød - genbrugsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FødselsdagskringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sirupslagkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RegnbuestykkerDu kan lave disse skønne trefarvede iskager med færdigkøbt eller hjemmelavet is og i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os