Logo

Chokolade-smørglasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g smør
4 spsk kakaopulver
8 spsk flormelis
1 spsk Nescafé udrørt i lidt vand ELLER
revet skal af en appelsin
 
Smør røres blødt med kakao og flormelis.
Kaffe eller revet appelsinskal tilsættes.
Portionen passer til en kage bagt i springform.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er solceller en klam fidus og bondefangeri?




Effektiv reklame - klik her