Logo

Chokoladebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladebrød

 

Prøv at blande chokolade i brødet - det er godt for slikmunde. Nyd brødet, som det er, eller med lidt koldt smør.

1 brød. Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 2-3 timer. Bagetid: 45 min. Fryseegnet

 

#

50 g smør

75 g mørk chokolade

2 dl mælk

25 g gær

1 æg

75 g sukker

3 spsk kakao

1 tsk salt

ca. 400 g hvedemel

100 g mørk chokolade

75 g nødder

*

 

Smelt smør og chokolade over meget svag varme, og hæld det over i en skål.

Tilsæt mælk, og rør gæren ud i den lune væske.

Tilsæt æg, sukker, kakao, salt og mel, og ælt dejen godt igennem.

Hak chokolade og nødder groft, og ælt dem i dejen.

Form dejen til et aflangt brød, og læg det i en smurt form (1½ liter).

Lad det hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 2 timer.

Varm ovnen op til 180 °C, og bag brødet midt i ovnen i ca. 45 min.

Vend det ud på en rist, og lad det afkøle.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm chokolade med sød karamelKom den varme chokolade i et krus, og top med skumfiduser og lidt ekstra karamelsauce
• Chokoladekage med jordbærskumDesserten er en lækker chokoladekage toppet med jordbærflødeskum og sprøde marengs
• Kaffedessert med makronerNyd den opkvikkende kaffedessert som en sød afslutning. Let opskrift der laves på kun 20...
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os