Logo

Chokoladebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chokoladebrød

 

Prøv at blande chokolade i brødet - det er godt for slikmunde. Nyd brødet, som det er, eller med lidt koldt smør.

1 brød. Arbejdstid: 30 min. Hævetid: 2-3 timer. Bagetid: 45 min. Fryseegnet

 

#

50 g smør

75 g mørk chokolade

2 dl mælk

25 g gær

1 æg

75 g sukker

3 spsk kakao

1 tsk salt

ca. 400 g hvedemel

100 g mørk chokolade

75 g nødder

*

 

Smelt smør og chokolade over meget svag varme, og hæld det over i en skål.

Tilsæt mælk, og rør gæren ud i den lune væske.

Tilsæt æg, sukker, kakao, salt og mel, og ælt dejen godt igennem.

Hak chokolade og nødder groft, og ælt dem i dejen.

Form dejen til et aflangt brød, og læg det i en smurt form (1½ liter).

Lad det hæve tildækket til dobbelt størrelse ca. 2 timer.

Varm ovnen op til 180 °C, og bag brødet midt i ovnen i ca. 45 min.

Vend det ud på en rist, og lad det afkøle.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?