Logo

Chokoladefondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g god mørk chokolade hakket (64-66 % cacao)
1 stor kop smeltet smør
2 stk æggeblommer
2 stk æggehvider
2 spsk hvedemel
 
Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og rør glat.
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur.
Pisk hviderne stive og vend i.
Bages ved 180°C i 12 minutter i to smør/sukker-smurte forme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk brød 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valentines Day TærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KanelstangDet er en god ide at fordoble opskriften da kagen er så lækker at den forsvinder hurtigt
• Hytteost med råsyltEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!