Logo

Chokoladefondant

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g god mørk chokolade hakket (64-66 % cacao)
1 stor kop smeltet smør
2 stk æggeblommer
2 stk æggehvider
2 spsk hvedemel
 
Smelt smør og chokolade i et vandbad.
Pisk æggeblommer i og rør glat.
Tilsæt hvedemel og rør massen ned i temperatur.
Pisk hviderne stive og vend i.
Bages ved 180°C i 12 minutter i to smør/sukker-smurte forme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her