Logo

Chokoladekage - langtids holdbar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g margarine
500 g sukker
4 æg
350 g hvedemel
75 g kakao
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljesukker
11/2 dl mælk
1 dl kogende vand
Reven skal og saft af 1 appelsin
ca. 50 g nødder (groft hakket)
 
Margarine og sukker røres sammen (med dejkroge).
Æggene røres i et ad gangen.
Hvedemel, vaniljesukker, kakao og bagepulver sigtes og røres i skiftevis med mælken.
Appelsin skal, saft og nødder tilsættes dejen.
Til sidst tilsættes det kogende vand i dejen.
Del dejen i 2 dele, kom den i en smurt springform og bag ved 175°C i ca. 1 time. (midt i ovnen).

 
Tips: Kagen er lidt klæg den første dag – har lang holdbarhed uden at tørre og kan med stor succes fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.330 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her