Logo

Chokoladekage 11

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g mørk kogechokolade
200 g smør
4 æg
2 dl sukker
2 1/2 dl hvedemel
1 tsk bagepulver

Smelt chokoladen og smørret ved svag varme.
Afkøl.
Pisk æg og sukker let og luftigt.
Bland hvedemel og bagepulver.
Rør forsigtigt chokoladen i æggemassen.
Vend forsigtigt melet i.
Kom dejen i en smurt og strøet rund form 24 cm.
Sæt kagen midt i ovnen. Bag ved 200°C i 12 - 15 min.
Lad kagen stå i formen til den er kold, gerne natten over.
Servér den med flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiksekage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• 1-2-3 kager En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KrumkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!