Logo

Chokoladekage 15

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
160 g smør/margarine
170 g sukker
1/2 dl hvedemel
1/2 dl kartoffelmel
1/2 tsk bagepulver
150 g kogechockolade
4 æg
 
Chockoladen smeltes i vandbad
Smeltet smør og sukker piskes godt sammen.
Æggeblommerne tilsættes.
Chockolade og tørdele vendes i dejen.
Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen, ikke piskes.
Springformen smøres godt, især i bunden.
Bages ca. 45 min ved 160ºC.
 
Tips: Kagen er meget klistret, så det kunne være en ide at bruge
bagepapir i bunden af springformen.
Kagen er ideel som dessert, evt. sammen med is og/eller frisk frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 904 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitronmazarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PandebollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelske muffinsDe engelske muffins er ikke muffins i dansk forstand, men derimod lade boller, der smager...
• Chokoladefromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os