Logo

Chokoladekage 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 g hvedemel
1 tsk bagepulver
150 g sukker
6 æggehvider
1 knsp salt
100 g chokolade

1. Sigt hvedemel og bagepulver ned i en skål. vend sukker i blandingen.

2. Tilsæt salt til æggehviderne, og pisk dem stive.

3. Smelt chokoladen over vandbad.

4. Vend chokoladen i æggehvideblandingen.

5. Vend blandingen af hvedemel, bagepulver og sukker i chokoladenæggehvideblandingen.

6. Hæld kagemassen i en smurt bradepande.

7. Bag chokoladekagen i en 175ºC varm ovn i 40 minutter. kagen skal virke spændstig, når man trykker på den.

8. vend kagen ud af formen og lad den køle af inden den skæres ud og serveres.

Tips: Er rigtig lækkert med is og hindbær
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtige majspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tivoli småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jule-KanelsmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Holy MaryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
54807-01-2010 00:17:09 madABC
Brug en rund springform og der vil blive 10-12 stk
54906-01-2010 22:03:41 vivi
hvor mange personer er denne opskrift til?
bradepande hvor stor skal den være?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os