Logo

Chokoladekage, Boserups

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil lave en let men utrolig lækker chokoladekage, så se her. Kagen er perfekt til lidt hygge en søndag eftermiddag, som til dessert til gæsterne, eller til kollegaer på kontoret.


280 g sukker
280 g mørk chokolade
280 g smør
9 æggeblommer
9 æggehvider

*
 
Smelt chokolade, smør og halvdelen af sukkeret.
Pisk æggehvider og resten af sukkeret stift.
Rør blommerne i chokolademassen og vend hviderne i.
Halvdelen af dejen bages i ovn ved 170ºC til den føles fast (20-30 min).
Resten stilles koldt og smøres på, når kagen er bagt.
Server kagen direkte fra køleskabet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (30 stemmer)
Siden er blevet set 9.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
14127-02-2012 23:47:54 Trine hasle Laursen
Verdens bedste kage, mere er der ikke at sige til det
14216-02-2010 14:00:03 judith
Jeg har taget en kopi af Boserups chokoladekage, og er meget glad for endelig at have fundet denne opskrift, men, men, hvor stor en bageform skal den bages i?

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?