Logo

Chokoladekage Dur-Mou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
280 g chokolade
280 g smør
280 g sukker
1 stang vanilje
9 æggeblommer
9 æggehvider

Chokolade og smør smeltes over svag varme. Sukker, vanilje og æggeblommer piskes og blandes i. Æggehvide piskes til skum, vendes i chokolademoussen. 1/2 portion masse fordeles i en smurt form. Bages ved 180ºC i ca. 1 time og afkøles, hvorefter resten af massen smøres ud over. Lad kagen hvile mindst et døgn i køleskab inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.468 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ricotta cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sandwich brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberkompot med vaniljeyoghurtBagt rabarberkompot med vaniljeyoghurt er en nemt tilberedt nydelse. En enkel og frisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os