Logo

Chokoladekage, gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g melis
150 g margarine
4 æg
2 dl fløde eller mælk
6 spsk kakao
4 tsk vanilje
320 g hvedemel
2 tsk bagepulver
 
Rør melis og margarine sammen.
Tilsæt æg og derefter kakao, vanilje, fløde eller mælk, hvedemel og bagepulver.
Dejen hældes i en smurt form, og sættes i en varm ovn.
Bagetid ca. 1/2 time ved 200ºC.
 

Glasur til kagen:
1 kop flormelis
2 tsk kakao
kogende vand
Rør flormelis og kakao sammen og tilsæt kogende vand dråbevis.
Drysses til sidst med flormelis.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.317 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Brød med ost og pølseHvis man kommer lidt spegepølse, ost og nogle hakkede valnødder i dejen, behøver man ikke...
• Minirugbrød med maltølPrøv disse spændende minirugbrød med maltøl og honning til madpakken, til skovturen, eller...
• Chokoladekage med kogt overtrækEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Besvimede druerEfter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os