Logo

Chokoladekage med mandler og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
kager

125 g smør
150 g sukker
4 æggeblommer
100 g mørk chokolade
50 g lys chokolade
100 g smuttede malede mandler
50 g bløde rosiner
150 g hvedemel
4 stiftpiskede æggehvider

Glasur:
100 g mørk chokolade
50 g smør
1 spsk flormelis

Pynt:
grofthøvlet chokolade i flere farver (mørk, lys, hvid)

Smelt chokoladen for svag varme og lad dem køle lidt. Pisk smør og sukker hvidt, tils‘t æggeblommer, rør chokoladen i sammen med mandler, rosiner og hvedemel. Til sidst vendes æggehviderne i. Dejen hældes i en smurt 1«-2 liters form, og bages 170C 45-60 min.
Glasur: Smelt chokolade og smør sammen, og lad det afkøle. Rør flormelis i før glasuren stivner, og glaser kagen. Pynt med høvlet chokolade.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.004 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelkager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbleringe - Frittelle di meleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os