Logo

Chokolademarengs 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æggehvide
20 g kakao eller reven chokolade
250 g flormelis
godt 1 tsk vand

Flormelis, kakao og vand æltes med den rå æggehvide, bedst er det ikke at ikke at tilsætte alt sukkeret straks, da det afhænger af æggehvidens størrelse, hvor meget sukker den kan optage.
Dejen må være blød og sammenhængende.
Lidt flormelis strøs på bordet, og herpå udrulles dejen i ca 2 cm.’s tykkelse, udstikkes i små kager eller halvmåner med en kolonneform eller glas og stilles på smurt plade, hvor de henstår nogle timer, hvorefter de bages ved svag varme ca 100ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mazarin-jordbærtærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeglasur, blankPrøv denne nemmeglasur af blandt andet chokolade, smør og mælk til kager hvor en helt...
• Nemme påskesmåkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mango-limemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os