Logo

Chokolademuffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Portionen her er 20 x oprindelig opskrift med omskrevet fremgangsmåde til storkøkken.

Giver 240 Muffins
2,4 kg halvbitter mørk chokolade
3 kg blødt smør
3 kg sukker
60 æg
3,2 kg hvedemel
2 dl bagepulver
1/2 dl kanel

Hak chokoladen groft
Pisk smør og sukker tykt og cremet – mindst 5 min.
Pisk æggene sammen i en skål for sig. Pisk dem i smør og sukker lidt af gangen.
Bland hvedemel, bagepulver, kanel og chokolade i en stor skål.
Vend melblandingen i dejen.
Fordel dejen i store kraftige plast-frost-poser.
Klip en snip af så dejen kan presses ud i formene.
Anvend smurte forme, papirforme eller silikoneforme.
Bag kagerne i ca. 15 min v. 200ºC, til de føles faste og der ikke hænger dej ved en spids kniv eller et træspid.
Lad dem køle lidt på en bagerist inden de vendes ud af formene.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.275 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Nem kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrus-ananaskageEn nem kage. som meget nemt kan gå hen at blive hele familiens yndlingskage ...
• Pandekager med appelsincremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørdejsskal med brombær og isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os