Logo

Chokomuffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

100 g smør
2 æg
150 g sukker
1 dl kakaomælk
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
75 g mørk chokolade (grofthakket)
25 g valnøddekerner (grofthakkede)
 
Glasur:
50 g flormelis
1 spsk kakaomælk
1/2 tsk kakao
 
Smelt smørret og lad det afkøle.
Pisk æg og sukker sammen, til det bliver lyst og luftigt.
Tilsæt kakaomælk.
Bland hvedemel og bagepulver og vend det i æggeblandingen.
Tilsæt smeltede smør.
Vend chokoladen og valnødderne i dejen.
Hæld dejen i 6 stk smurte forme.
Lad kagerne bage midt i ovnen i en halv time ved 175ºC.
Lad kagerne køle af i formene.
 

Glasur: Rør flormelis og kakaomælk sammen.
Pynt hver muffin med ca. 1 tsk lys glasur.
Rør kakao i resten af den lyse glasur og gentag pyntningen.
Spise muffinsene, mens de er lune.
 
Tips: Man kan varme muffinsene i ovnen eller på en brødrister, så bliver de dejligt lune igen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.754 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• Vanillekranse 5 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kikærte-spinatbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe med appelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os