Logo

Citronstænger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

100 g smør

150 g hvedemel

100 g sukker

1/2 tsk hjortetaksalt

1/2 citron (usprøjtet)

1 æg

1 spsk te sukker

 

Smør og hvedemel æltes sammen og blandes med hjortetaksalt og sukker.

Pisk ci­tronsaft og æg sammen og riv den gule skal af citronen fint.

Kom det i dejen og ælt den godt igennem.

Rul dejen ud til tynde stænger og læg dem på bagepapir.

Pensl med lidt æggeblanding og drys te­sukker over.

Bag småkagerne ved 200°C i 8-10 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 951 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Minipizza med oksespegepølseSmå pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som bund. Fyldet kan varieres i det...
• Chokoladekage med flødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nødde chokolade kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengshjerter med vanilleis og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os