Logo

Clausens Boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Meget lækre boller.

2,5 dl mælk
50 g gær
100 g margarine
100 g sukker
½ tsk kardemomme
5 æg
ca 1 kg hvedemel

Lun mælk og kom gær i. Det skal være lillefingervarmt, så kommer du margarine i, som skal være helt smeltet. Derefter kommer du det hele over i en stor skål og tilsætter sukker. Tilsæt de 5 æg som skal i et af gangen og røres godt ud. Tilsæt kardemomme, som også skal røres godt ud, og til sidst hvedemel. Dejen må gerne være lidt klæbrig, stil det hele til hævning i 45 min og form ca. 30 boller som stilles til efterhævning ca. 30 min og bages i 12 min ved 160° eller til de er gyldenbrune. Pensles med en sukkerblanding af vand og sukker efter at de er kommet ud af ovnen.

Serveres til nogen du vil forkæle med dit eget hjemmebag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?