Logo

CornCakes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En idéel opskrift for dem som gerne vil lave nemme og hurtige små bagværker.
 
2 dl mælk
100 g magarine
75 g sukker
1 tsk Vanila pulver
4-5 dl cornflakes
½ tsk kanel.
 
Smelt magarinen på en pande, og sæt den derefter på køl.
Når magarinen er kølet ned, kommes først sukkeret i en skål, derefter melet, så vanilla og kanel, så mælken og tilsæt nu magarinen.
Rør rundt i det med alm. piskeris.
Tilsæt cornflakes, og rør rundt igen.
Tag en téske, og sæt dejen på bagepapiret som små toppe.
Nu skal kagerne have 180-200°C i alm. ovn, og ved 185°C i varmluftsovn.
De er færdige når de er lidt hårde, og når kanten er brun.
Sæt dem på køl i ca. ½ time før servering.
 
Tips: En fedtfattig udgave er uden Vanila og sukker.


 
 
 
 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?