Logo

Courgettepandekager til stenbiderogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk courgette
1 bndt. forårsløg
30 g valnødder
½ bndt. dild
1 tsk estragon
olivenolie

1. Riv gourget goft og drys med salt - lad trække ½ time og vrid saften ud.
2. Bland med fintsnittede forårsløg, hakkede valnødder, dild og estragon.
3. Bland æg med hvedemel og vend i grønsager, kværn peber over.
4. Fordel på teflonpande med varm olivenolie og steg 3 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.146 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her