Logo

Cremeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g flormel
½ tsk salt
15 g sukker
1 ¼ dl mælk
20 g gær
50 g smør eller margarine
½ æg.
¼ l. kagecreme

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne og fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Ægget piskes sammen, hvorefter alt sammenæltes, og dejen stilles til hævning.
Når den er hævet til det dobbelte, udrulles den i en tykkelse af ½ cm. og udskæres i firkanter.
Herpå lægges ca 1 spsk stiv kagecreme.
Spidserne af dejen samles på midten, og de åbne sider trykkes godt sammen, så cremen ikke løber ud, og bollerne stilles med denne side nedad på pladen.
Efterhæves.
Bages ca. 10 minutter og pensles derefter straks med vand og drysses med sukker.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?