Logo

Daddeltærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

5 æggehvider

150 g sigtet flormelis

150 g smuttede hakkede mandler

150 g finthakkede dadler

lidt rismel

Pynt: flødeskum og dadler

 

Pisk æggehviderne stive og rør så sigtet flormelis i sammen med smuttede og hak­kede mandler og dadler.

Det skal gøres forsigtigt, så æggehviderne ikke knuses.

Fyld dejen i en smurt springform, der er drysset med lidt rismel og bag den ved lav varme ca. 100°C, til den er stivnet.

Flæk kagen i 3 dele med en meget skarp kniv og læg den sammen med flødeskum, hakkede mandler og snittede dadler.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.852 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TigerkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Julehjerter og kagemændEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VanilliesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VandmelonisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!