Logo

Daim lagkagebunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 plade:
4 æggehvider
1,5 dl melis
1,5 dl brun farin
4 kopper Rice Crispies
 
Pisk hviderne stive, tilsæt melis og farin, pisk yderligere 5 minutter.
Vend Rice Crispies i.
Hæld massen ud i 2 ens cirkler på en plade beklædt med bagepapir.
Bages midt i ovn i 20 minutter ved 130°C – Herefter 40 minutter ved 100°C.
De 2 bunde køles af.
Den øverste pyntes med smeltet chokolade, strøget henover.

Bundene lægges sammen med flødeskum (af 3-3 1/2 dl piskefløde) iblandet Daim kugler eller stykker.
Kagen sættes på køl og bør trække i et par timer før servering.
Bundene kan bages dagen før. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.677 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelkage med abrikoser En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ærø PandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbæris på sprød bundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os