Logo

Danish doughnuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Danish doughnuts

(Æbleskiver)

Finally, a recipe for doughnuts, which are eaten both at Christmas and New Year - although they taste equally delicious at any other time of the year.

 

1/4-1/2 pint (2 1/2 dl) cream

1/2 lb (250 g) flour

4 eggs

3-4 tablesp. stout

1 tablesp. sugar

6 oz (175 g) butter

1 teasp. lemon juice

1/2 teasp. cardamom

 

Beat the cream and flour together and beat in the egg­yolks one at a time.

Stir in the stout, sugar and cooled, melted butter.

Flavour with lemon juice and stir in the stiffly beaten egg-whites.

Allow to stand for a while.

Place a little butter in the hollows of a doughnut pan (the butter is necessary for the first batch only), and fry the doughnuts, turning on all sides until brown.

Serve hot, sprinkled with icing sugar.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FuldkornsbrødDet bedste og nemmeste fuldkornsbrød, der er let at bage og kan anvendes til det meste. 🤤...
• Scones med hytteost ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsbrød1-2 brød. Tilberedningstid: 35-40 min. Hævetid, i alt: 1 time. Bagetid: 35-40 min....
• Fransk kirsebær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!