Logo

Decemberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g mandler
500 g smør
300 g sukker
8 æg
375 g hvedemel
Pynt:
2 spsk sukker
1 tsk kanel

Blend mandlerne eller hakk dem med en kniv.
Rør blødgjort smør godt med sukker.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Rør hvedemel og mandler i dejen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen evt. af 2 gange.
Hæld dejen i en smurt bradepande (25x30 cm).
Bland sukker og kanel og drys det over kagen.
Bag kagen nederst i ovnen ca. 40 minutter ved 175°C.
Skær kagen ved servering i tynde skiver.
Kagen er velegnet til frysning.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lune PandebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mariannes rabarber- eller æbletærte En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret is-parfait der tilberedes uden brug af ismaskineParfait opskrift - du får en nem og hurtig is, der kan kombineres som du lyster. Perfekt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os