Logo

Decemberkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g mandler
500 g smør
300 g sukker
8 æg
375 g hvedemel
Pynt:
2 spsk sukker
1 tsk kanel

Blend mandlerne eller hakk dem med en kniv.
Rør blødgjort smør godt med sukker.
Tilsæt æggeblommerne en ad gangen.
Rør hvedemel og mandler i dejen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen evt. af 2 gange.
Hæld dejen i en smurt bradepande (25x30 cm).
Bland sukker og kanel og drys det over kagen.
Bag kagen nederst i ovnen ca. 40 minutter ved 175°C.
Skær kagen ved servering i tynde skiver.
Kagen er velegnet til frysning.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her