Logo

Dejgaards frugtlagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
3 æg
125 g sukker
1 tsk vand
50 g hvedemel
60 g kartoffelmel
1/2 tsk hjortetaksalt
 
Fyld:
Jordbærmarmelade
4 bananer
2 1/2 dl piskefløde
4 æbler
 
Pynt:
2 1/2 dl piskefløde
Revet chokolade
Frugt
 
Bunde: Pisk æg og sukker skummende.
Bland forsigtigt vand, de to slage hvedemel og hjortetaksalt i.
Fordel dejen i tre velsmurte lagkageforme.
Bag bundene ca 5 min ved 225°C.
Lad bundene blive kolde.
Fyld: Smør jordbærmarmelade ud over to bunde.
Skær bananerne i skiver.
Pisk fløden til skum.
Riv æblerne og bland dem i flødeskummet.
Fordel bananskiver og æbleflødeskummet mellem bundene.
 
Pynt: pisk fløden til pynten og sprøjt den ud over kagen.
Pynt til slut med reven chokolade og frugt.
Tips: Ikke fryseegnet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.008 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Briocher med chokolade og rosiner cupcakesDisse lækre briocher med chokolade og rosiner er uimodståelige på morgenbordet eller...
• MarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade lagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BananbådeBananbåde, der er en slags banansalat serveret i bananskælles, marineres i sukker og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os