Logo

Dejlige lette boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Det er vigtigt, at bollerne hæver i den tid, der er skrevet.

ca. 800 g hvedemel
50 g margarine
100 g sukker
1 tsk salt
50 g gær
0,5 l mælk
1 æg

Tag 750 g af melet og smuldre de 50 g margarine i. Tilsæt sukker og salt. Lun mælken, den må ikke være for varm. Rør gæren ud heri. Piske ægget i. Hæld væden i melblandingen og ælt godt. Tilsæt hvedemel, til dejen er blød og smidig. Lad dejen hæve i en skål med film over i 1 time. Slå dejen ned og tril til boller, der hæver på bageplader, der er beklædt med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 1,5 time. Pensl bollerne med mælk og bag dem i en forvarmet ovn, på 200ºC i ca. 17 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.354 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crepes suzette cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager til kødfyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os