Logo

Dildpandekage med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
120 g hvedemel
3 dl mælk
1 bdt dild
200 g gulerødder
200 g kartofler
2 1/2 dl vand
30 g margarine
1 1/2 dl fløde
salt
150 g reven ost
2 æg
1 spsk olie
 
Fyld:
200 g pastinak
150 g knoldselleri
stuvning
3 spsk hvedemel
grønsagsvand
peber
 
Hvedemel, salt, olie og æg piskes sammen og mælken tilsættes lidt efter lidt. Dejen stilles i køleskabet i ca. 2 timer.
Dilden hakkes og tilsættes dejen.
Hvis dejen er for tyk spædes den med lidt mælk.
Pandekagerne bages.
Grønsagerne renses og skæres i små tern, koges i letsaltet vand til de er
knapt møre (lidt bid).
Fløden tilsættes, og koges op.
Smør og hvedemel røres til en smørbolle.
Smørbollen tilsættes stuvningen.
Stuvningen fordeles på pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et
ovnfast fad.
Den revne ost drysses over og pandekagerne gratineres i ovnen ved 200ºC i 10 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sesamboller med gaioEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GuldkornskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Spelt-focacciaEt lækkert, italiensk brød til snack og som tilbehør til supper, gryderetter og salater....
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os