Logo

Dorrits ingefærkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Småkager

1/2 kg hvedemel
1/2 kg sukker
180 g smør
2 æg
gær som en valnød
1 tsk natron
1 tsk nelliker
1 tsk ingefær

Dejen æltes sammen og rulles ud i tynde pølser. Der bliver ca. 10. Pølserne lægges på bageplade og trykkes lidt flade med hånden. Bages 8-10 min. ved 200C til de er lysebrune i kanten. Skæres mens de er rygende varme i 2 1/2 cm tykke skiver på skrå. Sættes på en rist og køles af.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• FedtnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ricotta cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert nøddekage med hindbær og softiceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
73730-11-2009 11:16:01 Lillian Carstensen
Det er bare supergode kager og rigtig nemme at bage. Uhm.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os