Logo

Ediths kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Skærekager

250 g smør
275 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 appelsin

1) Rør smør og sukker lyst og let.
2) Kom æggeblommer, hvedemel og bagepulver i.
3) Tilsæt revet appelsinskal.
4) Pisk hviderne stive og vend dem i til slut.
5) Kom papir i en lille bradepande, og hæld dejen i.
6) Sæt kagen i ovnen på nederste rille.
7) Bag kagen ved 200° i ca. 25 min.
8) Varm saften og sød denne med 175 g flormelis.
9) Hæld dette over kagen mens den er varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.246 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her