Logo

Ediths kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Skærekager

250 g smør
275 g sukker
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 appelsin

1) Rør smør og sukker lyst og let.
2) Kom æggeblommer, hvedemel og bagepulver i.
3) Tilsæt revet appelsinskal.
4) Pisk hviderne stive og vend dem i til slut.
5) Kom papir i en lille bradepande, og hæld dejen i.
6) Sæt kagen i ovnen på nederste rille.
7) Bag kagen ved 200° i ca. 25 min.
8) Varm saften og sød denne med 175 g flormelis.
9) Hæld dette over kagen mens den er varm.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.365 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Wienerbrød - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klejner 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk birkeskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med crumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os