Logo

Elizabeths lagkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pk lagkagebunde
1/2 l. piskefløde
300 g hasselnødder
200 g makroner
2 store æbler
2 spsk cognac eller anden spiritus
 
Flormelis
Kakao
 
Pisk fløden stiv.
Hak nødderne groft.
Knus makronerne.
Riv æblerne groft.
Bland det hele sammen og kom cognacen i.
Fyldet lægges i mellem lagkagebundene.
Rør glasur af flormelis, kakao og lidt vand og kom ovenpå lagkagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandebrød - brød i bradepandeHer er opskriften på et lækkert bradepandebrød lavet på pizzamel og durummel. Brødet er...
• Marcipan tærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chocolate chip cookies 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os