Logo

Else Boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Disse boller vil blive rost. 

300 g margarine
1200-1500 g hvedemel
150 g sukker
3 æg
3 pakker gær
3 tsk salt
6 dl mælk.
 
Kom 1200 g hvedemel i røreskål eller røremaskine. derefter sukker og salt.
Margarinen smeltes og mælken hældes i, når det er fingervarmt, opløses
gæren i mælkeblandingen.
Æg og væske tilsættes skiftevis.
Hvis dejen er meget klistret, tilsættes lidt mere hvedemel, gem noget til bollerne skal slås op.
Dejen stilles til hævning på et lunt sted, til den er hævet til dobbelt
størrelse. ca. ½ time.
Dejen hældes ud på et melstrøet bord og æltes godt igennem.
Bollerne formes og sættes på bageplade, og efterhæver til dobbelt
størrelse.
Bollerne pensles med sammenpisket æg eler mælk, bages på ovnens
midterste rille ved 220°C i 12-15 minutter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.485 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddeltærte med friske dadlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Parmesan- og hvidløgsbollerDu behøver ikke engang kalde på familien, når det er tid til at sætte sig til bords....
• Fastelavnsboller og strutterBoller op og boller ned - bag dine egne fastelavnsboller med og uden fyld
• Chokolademousse med iskaffe-milkshakeChokolademousse er en lækker lys, fluffy dessert, toppet med den frække smag af kaffe...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!