Logo

En lækker godbid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
4 æggehvider
140 g flormelis
140 g kokosmel
 
Pynt:
4 æggeblommer
60 g flormelis
100 g kærgården
100 g smeltet mørk chokolade
 
Æggehviderne piskes stive derefter piskes det godt med flormelis og til sidst tilsættes kokosmel.
Dejen hældes i en smurt springform og bages ved 175ºC i ca. 45 minutter.
Imens laves pynten æggeblommerne piskes godt med flormelisen derefter tilsættes kærgården sammen med den smeltede chokolade.
Smøres over kagen mens den er lun.
Pyntes til sidst med flødeskum i flødesprøjte i små toppe skum med en klat jordbærmarmelade.
 
Tips: Nem at lave og rigtig lækker pynt kan evt. halveres.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?