Logo

Engelsk stikkelsbærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
175 g smør
50 g grahamsmel
300 g hvedemel
2 spsk sukker
½ dl cremefraiche

Fyld:
500 g grønne stikkelsbær
100 g sukker
1 spsk kartoffelmel
½ tsk kanel

Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og cremefraiche og ælt dejen let sammen.
Lad den hvile indpakket i køleskabet 1 time eller længere.

Fyld:
Skyl stikkelsbærrene og nip dem.
Bland bærrene med sukker, kartoffelmel og kanel.

Rul ⅔ af dejen ud på et melet bord og beklæd en velsmurt
tærteform (ca. 24 cm. i diameter) med dejen.
Fordel bærrene i bunden.
Rul resten ag dejen ud og læg den over bærrene som låg.
Tryk kanten godt til hele vejen rundt.
Skær nogle ridser i låget, så dampen kan slippe ud.
Bag pien 35-40 minutter ved 200°C på midterste rille.
Server pien lun med iskold flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.097 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her