Logo

Engelsk stikkelsbærpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
175 g smør
50 g grahamsmel
300 g hvedemel
2 spsk sukker
1/2 dl cremefraiche

Fyld:
500 g grønne stikkelsbær
100 g sukker
1 spsk kartoffelmel
1/2 tsk kanel

Smuldr smørret i melet.
Tilsæt sukker og cremefraiche og ælt dejen let sammen.
Lad den hvile indpakket i køleskabet 1 time eller længere.

Fyld:
Skyl stikkelsbærrene og nip dem.
Bland bærrene med sukker, kartoffelmel og kanel.

Rul 2/3 af dejen ud på et melet bord og beklæd en velsmurt
tærteform (ca. 24 cm. i diameter) med dejen.
Fordel bærrene i bunden.
Rul resten ag dejen ud og læg den over bærrene som låg.
Tryk kanten godt til hele vejen rundt.
Skær nogle ridser i låget, så dampen kan slippe ud.
Bag pien 35-40 minutter ved 200°C på midterste rille.
Server pien lun med iskold flødeskum.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.148 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmebagt brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Syditaliensk brød med pinjekerner og rosinerDette smukke brød har en skøn smag af appelsin og olie og fyld af lyse rosiner og...
• Italiensk kartoffelbrødDisse kartoffelbrød, der blandt andet indeholder durumhvedemel og rosmarin smager dejligt,...
• Hindbærdessert med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os