Logo

Engelsk tærte med ingefærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g hvedemel
80 g smør
1 spsk sukker
1 æggehvide
 
Fyld:
2-3 skiver franskbrød uden skorpe (75-100 g )
revet skal af en halv citron
2 spsk citron saft
200 g sirup
1 spsk syltet ingefær finthakket (efter smag)
 
Kør først hvedemel smør sukker og æg til en dej i foodprocessoren.
Rul dejen ud læg den i en 22 cm. form og stil den køligt.
Blend ingredienserne til fyldet i foodprocessoren.
Hæld fyldet i formen og bag ved 200ºC i ca. 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her