Logo

Ernas Valnødderoulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g sukker
3 æg
125 g hvedemel
1 strøget tsk bagepulver
1-2 tsk vaniljesukker
50-70 g hakkede valnødder
Rå hindbær jordbær eller brombær
Ca. ¼ l piskefløde

Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt hvedemel, bagepulver og vanilje. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder.
Bag i 7-8 min. Ved 225-250ºC. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun.
Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold.
Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.

Servering:
Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.562 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her